HANDELSBETINGELSER

Betingelserne gælder for hjemmesiden www.tsjirts.dk, og de abonnementer og produkter der tilbydes på hjemmesiden. Ved at bruge hjemmesiden, ved køb af et TSJIRTS abonnement via hjemmesiden, eller ved køb af et produkt på hjemmesiden accepterer du vilkårene og indvilliger i at være bundet af dem. Har du spørgsmål til vores handelsbetingelser, er du altid meget velkommen til at kontakte os på mail info@tsjirts.dk. TSJIRTS er kun for privatpersoner.

1. GENERELLE OPLYSNINGER

Dot App Group ApS
CVR nr. 41 04 61 20
Søndre Fasanvej
E-mail: info@tsjirts.dk
2000 Frederiksberg
Etableret: 2021

2. AFGIVELSE AF ORDRE

2.1 TSJIRTS er en medlemsklub der tilbyder forskellige abonnementstyper. TSJIRTS tilbyder to typer abonnementer: boks-abonnement, hvor du får tilsendt en boks hver måned, og Club TSJIRTS-abonnement, hvor du får adgang til webshoppen, der sikrer alle medlemmer rabatter på beauty- og pleje. Du kan kun tegne et TSJIRTS abonnement, hvis du er mindst 18 år. Dot App Group ApS leverer kun i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne.

2.2 Når du har bestilt et TSJIRTS Abonnement via hjemmesiden, vil vores system automatisk bekræfte modtagelsen af ordren ved at sende dig en e-mail. Dot App Group ApS har til hver en tid mulighed for at annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt eller lignende situationer.

2.3 Boks-abonnementsaftalen medfører, at du én gang pr. måned, får leveret produkter til din adresse, eller nærmeste posthus/pakkeshop. Dette undtager sig ved køb af abonnementet mellem den 1. og 12. i måneden, hvor du i første måned vil modtage to bokse omfattende sidste måneds TSJIRTS, som leveres indenfor få dage, og dernæst indeværende måneds TSJIRTS, der bliver afsendt første gang den 15.-20. i måneden og løbende resten af den indeværende måned. TSJIRTS er typisk sammensat af flere (5-7) forskellige produkter, der leveres i en særlig kasse – en TSJIRTS. Produkterne kan være i specialstørrelse, fuld størrelse, rejsestørrelse og/eller prøvestørrelse.

2.4 Det er også muligt at handle udvalgte varer på tsjirts.dk uden et medlemskab. Ønsker du ikke at være medlem af fordelsklubben, kan du købe udvalgte varer til normalpriser. Ved køb til normalpris opretter du ikke et medlemskab.

2.5 Vi forbeholder os ret til at afstå fra at handle med dig uden begrundelse.

2.6 Videresalg af produkter købt hos TSJIRTS er ikke tilladt. Mistanke om videresalg kan betyde, at dit medlemskab af TSJIRTS bliver annulleret.

3. PRISER

3.1 Med undtagelse af åbenlyse typografiske fejl gælder de priser og fragtomkostninger, der til enhver tid er angivet på hjemmesiden. Alle priser er inklusive moms.

3.2 Prisen for et TSJIRTS abonnement består normalt af et månedligt abonnementsgebyr på 29-199 danske kroner. De priser, der er gældende for dit abonnement, fremgår i købet af et TSJIRTS abonnement.

3.3 Priser og forsendelsesomkostninger kan ændres til enhver tid. Du er bundet af de priser, der fremgår på hjemmesiden på det tidspunkt, hvor du har tegnet dit TSJIRTS abonnement. Ved besked om prisændringer, kan du inden for 14 dage fra den dato, hvor meddelelsen er sendt, meddele Dot App Group ApS, at du ikke accepterer sådanne ændrede vilkår (TSJIRTS abonnementet vil således omgående ophøre).

3.4 TSJIRTS tilbyder bestemte fordele til medlemmer, der henviser andre til at blive medlem. Dette tilbud kaldes “inviter veninde” og fordelene heri ændres løbende. Henvisningstilbuddet gælder desuden udelukkende boks-abonnementet medmindre andet fremgår tydeligt. For at en henvisning af et andet medlem forekommer gyldig, skal henviste ligeledes kunne dokumentere et købt medlemskab på over 0 DKK. Tilbud og fordele i “inviter veninde” frafalder således for henviser, såfremt et medlem eksempelvis er meldt ind på en gratis prøveperiode eller kampagner, hvor første boks i medlemskabet er gratis. 

3.5 Der vil i perioder kunne være kampagner med tilbud for nye medlemmer på deres første boks. Dette gælder derfor ikke eksisterende medlemmer eller personer, der tidligere har været medlem hos Dot App Group ApS.

3.6 Kampagner med tilbud for nye og / eller eksisterende medlemmer må ikke annonceres med eller på anden vis deles af andre end Dot App Group ApS. TSJIRTS’ kampagner med tilbud må derfor ikke deles af medlemmer eller ikke medlemmer på online platforme såsom Facebook og Instagram eller via TSJIRTS’ annoncering, andre offentlige sider, herunder sider med anmeldelser af TSJIRTS, tilbudssider eller lignende.

3.7 Til vores medlemmer tilbyder vi prismatch på alle tilkøbsvarer*. Det betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder samme vare billigere hos en af vores direkte konkurrenter i Danmark. For at prismatch gælder er det en forudsætning, at varerne, som sammenlignes, er samme mærke, størrelse og model/version. Ligeledes er der en forudsætning, at varen er på lager hos konkurrenten og kan købes til den gældende pris. Vi vil bede om dokumentation på prisen f.eks. ved fremvisning af annonce, kvittering eller henvisning til tilbudssiden.

Prismatch gælder ikke:

  • Åbningstilbud, køtilbud, lokale tilbud, tilbud med begrænset antal og medlemstilbud.
  • Varer fra udenlandske shops eller parallelimporterede varer, hvor EAN-nummeret ikke stemmer overens med TSJIRTS’s. 

*Gælder ikke gavekort, abonnement o.l.

4. BETALING

4.1 Ved indgåelse af dit TSJIRTS Abonnement, accepterer du at betale det periodemæssige abonnementsgebyr, indtil abonnementet opsiges.

4.2 Den første abonnementsbetaling betales straks i forbindelse med din bestilling af abonnementet, og efterfølgende månedlige abonnementsbetalinger betales normalt den 1. i hver måned. Tilmelder du dig et boks-abonnement mellem den 1. og 12. i måneden vil du først blive trukket for sidste måneds boks/en velkomstboks og så blive trukket igen nogle dage senere for den indeværende måneds boks. Herefter vil du bliver trukket månedligt den 1. i hver måned. Tilmelder du dig efter den 12., vil du først blive trukket for indeværende måneds TSJIRTS (såfremt denne ikke er udsolgt) og derefter blive opkrævet igen den 1. i efterfølgende måned. Bemærk, hvis du tilmelder dig et Club TSJIRTS-abonnement, så vil abonnementsbetalingerne forfalde med en måneds mellemrum, og datoen for trækningerne sættes ud fra dagen, du har tilmeldt dig abonnementet. 

4.3 På tsjirts.dk kan der betales med med kredit- eller betalingskort via Stripe. Du accepterer, at vi kan opkræve månedlige abonnementsbetalinger uden yderligere godkendelse, indtil du ændrer din betaling via din konto på hjemmesiden, eller ved at du sender en e-mail til info@tsjirts.dk (med tillæg af rimelig tid til ændring af din betalingsform).

4.4 Vi forbeholder os ret til at foretage et kredittjek på dig.

4.5 Skal du ændre (herunder slette eller fornye) dit kredit- eller betalingskort, kan du foretage ændringerne for din betaling via din konto på hjemmesiden eller ved at du sender en e-mail til info@tsjirts.dk (med tillæg af rimelig tid til ændring af din betalingsform).

4.6 Tilbud og rabatter kan ikke kombineres med eksisterende rabatter, nedsatte varer eller priskampagner.

5. LEVERING

5.1 Efter indgåelse af et boks-abonnement, vil du modtage en TSJIRTS med produkter hver måned. Når du har meldt dig ind, vil du indenfor få dage få tilsendt din første TSJIRTS. Afhængig af, hvornår på måneden du har meldt dig ind, vil du kunne blive trukket igen for indeværende måneds boks og få leveret denne efter den 15. i måneden. Herefter vil din månedlige TSJIRTS blive sendt ud mellem den 15. og 20. i hver måned. Vi tager forbehold for, at pakker kan forsvinde under fragten, hvorfor der kan være længere leveringstid ved sådanne sager.

5.2 Boks-abonnementet: Den første boks i medlemskabet vil blive afsendt senest 2 hverdage efter ordremodtagelsen, men efterfølgende bokse altid sendes mellem den 15. og 20. i måneden. Leveringstiden er altid 1-3 hverdage. 

5.2.1 Club TSJIRTS-abonnement: Produkter bestilt i webshoppen vil blive afsendt senest 2 hverdage efter ordremodtagelsen. Forventet leveringstidspunkt er 1-3 hverdage.

5.3 Der leveres via DAO til pakkeshop eller til din adresse (med omdeling). Boks-abonnenter får deres månedlige boks leveret gratis til DAO pakkeshop eller med DAO til hjemadressen. For Club TSJIRTS-abonnement er fragtprisen normalt gratis medmindre andet fremgår. 

5.4 Dot App Group ApS bærer ansvaret for produkterne, indtil du har modtaget dem. Hvis pakken er angivet leveret af en fragtleverandør, men ikke modtaget hos medlemmet, så skal medlemmet selv sørge for at kontakte og reklamere hændelsen hos fragtleverandøren indenfor 5 dage, da erstatningskrav ellers bortfalder. 

5.5 Hvis et TSJIRTS produkt er udsolgt, forbeholder vi os retten til ikke at levere det pågældende TSJIRTS produkt i den aktuelle kalendermåned. Det vil herved ikke blive betalt noget abonnementsgebyr for den pågældende måned.

6. OPSIGELSE OG AUTOMATISK FORNYELSE

6.1 Du og Dot App Group ApS kan til enhver tid, og uden begrundelse, opsige abonnementet til ophør ved udløbet af den til enhver tid gældende abonnementsperiode.

6.2 Du afmelder dit abonnement ved at sende en e-mail til info@tsjirts.dk eller ved at logge ind på din bruger og udfylde formularen her. Ved afmeldelse via mail forbeholder vi os ret til at anmode om oplysninger i form af dit fulde navn, adresse og den email, du har tilmeldt dig med. TSJIRTS opsiger dit abonnement ved at sende bekræftelse om opsigelse tilbage til din e-mail adresse.

6.3 Bemærk, at returnering af din TSJIRTS ikke er en gyldig opsigelsesmetode.

6.4 Dit abonnement kan desuden opsiges fra dag-til-dag, hvor du kun vil være forpligtet til at betale for bokse, der allerede er afsendt. Boksen afsendes altid mellem den 15. og 20. i hver måned, hvorfor du skal være opmærksom på at opsige abonnementet i rimelig tid inden dette, således at boksen ikke er nået at blive afsendt. 

6.5 Ved opsigelse eller pausering af abonnementet, vil du pr. opsigelses-/pauseringsdatoen ikke længere kunne gøre brug af de features, services eller lignende, som TSJIRTS tilbyder i det opsagte eller pauserede abonnement. 

7. FORTRYDELSESRET

7.1 Når du bestiller et boks-abonnement, har du 14 dage fortrydelsesret på boksen, som regnes fra den dag, du modtager din boks. Du har desuden 100 dages fortrydelses- og returret på produkter købt i webshoppen. 

7.2 Nar du bestiller et Club TSJIRTS-abonnement, så kan du fortryde din første abonnementsbetaling frem til, du aflægger din første ordre i webshoppen. Du har herudover altid 100 dages fortrydelses- og returret på produkter købt i webshoppen.

7.3 For at benytte din fortrydelsesret, skal du inden 100 dage fra modtagelse af produkterne, give Dot App Group ApS meddelelse om at du ønsker at fortryde dit køb. Du fortryder dit køb ved at skrive til info@tsjirts.dk. Dot App Group ApS vil herefter sende dig et link til køb af returlabel, som skal anvendes på produkterne, der ønskes returneret. 

7.3.1 Ved returnering er du ansvarlig for, at varerne er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

7.4 Du kan kun benytte dig af din fortrydelsesret, hvis TSJIRTS produkternes tilstand er uændrede. Du mister fortrydelsesretten, hvis du bryder forseglingen eller plomberingen på produkterne. Du hæfter selv for en eventuel forringelse af produkterne værdi, som skyldes anden håndtering end, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. I tilfælde af værdiforringelse fratrækkes denne købsbeløbet.

7.5 Hvis du udøver din fortrydelsesret, refunderer Dot App Group ApS, hvad du har betalt for TSJIRTS produktet i overensstemmelse med vores Returpolitik (jf. punkt 8 nedenfor).

7.6 Ved returnering af den købte vare i tilfælde af fortrydelse, skal du selv betale udgifterne hertil.

8. RETURNERING

8.1 Ved returnering af et TSJIRTS produkt til os, vil vi gennemføre tilbagebetaling uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage fra den dato, vi har modtaget TSJIRTS produktet retur. Vi tilbagebetaler TSJIRTS produktets pris plus forsendelsesomkostninger til din adresse. Du bærer selv omkostningerne ved at returnere TSJIRTS produktet til os. Som Plus Medlem har du 100 dages returret. Ønsker du derfor ikke en bestemt boks, du har modtaget, så har du 100 dage til at returnere den.

8.2 Hvis du returnerer et TSJIRTS produkt til os af andre årsager (fx ved et defekt produkt), vil vi undersøge det returnerede produkt og give dig besked via e-mail inden for rimelig tid vedrørende din tilbagebetaling.

8.2.1 Som udgangspunkt tilbagebetaler vi penge til dig med samme betalingsmetode, som du brugte ved din oprindelige transaktion.

8.3 Ved returnering skal du vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen, eller en seddel med følgende oplysninger: Fulde navn, adresse og ordrenummer.

8.4 Vi gør opmærksom på, at hvis du som boks-medlem ikke ønsker at modtage den næstkommende månedsboks, skal dette kommunikeres til TSJIRTS via info@tsjirts.dk inden den 31. i hver måned, dvs. 15-20 dage før afsendelsesdagen den 15.-20. i måneden. Såfremt du ikke kommunikerer dette inden den 31. i måneden, bærer du selv omkostningerne ved at returnere TSJIRTS produktet til os.

8.5 TSJIRTS tilbyder returnering til 29 kr. via DAO, hvis man benytter følgende link til at bestille et returlabel: https://return.coolrunner.dk/TSJIRTS-retur/DK

9. KLAGER & REKLAMATIONSRET

9.1 Hvis du ønsker at klage, kan du henvende dig via info@tsjirts.dk eller på telefon 60 51 24 99 (mandag, onsdag og torsdag fra kl. 10-12). Hvis vi ikke finder en løsning, kan du indgive din klage til Center for Klageløsning, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Center for Klageløsning kontaktes på Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby eller via mail på cfk@kfst.dk

9.2 EU-Kommisionen har en fælles klageportal, der giver mulighed for at klage direkte til virksomheder i EU-lande. Link til klageportalen her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/.

9.3 Når du handler på Tsjirts.dk har du 24 måneders reklamationsret. Herved har du mulighed for at få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage/afslag i pris, afhængig af din situation.

9.3.1 Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug eller skadevoldende adfærd. Vi refunderer dine fragtomkostninger, hvis reklamationen er berettiget.

9.4 Du skal reklamere inden for rimelig tid efter, at du har opdaget en mangel. Reklameres der inden 2 måneder efter, at manglen er opdaget, vil den altid være rettidig.

10. ANSVAR

10.1 Hvis der er tale om et forbrugerkøb reguleres vores ansvar for de leverede TSJIRTS produkter af kapitlet vedrørende Forbrugerkøb i den danske Købelov (LBKG 2003-03-28 nr 237).

11. FORBEHOLD & ANSVARSFRASKRIVELSE

11.1 TSJIRTS er ikke ansvarlig for eventuel manglende opfyldelse eller forsinkelse i opfyldelsen af nogen af vores forpligtelser i henhold til et abonnement, der er forårsaget af begivenheder uden for vores rimelige kontrol (force majeure).

11.2 Force majeure omfatter enhver handling, begivenhed, undladelse eller ulykke uden for vores rimelige kontrol.

11.3 Vores ydelser i ethvert abonnement anses for at være suspenderet i den periode, hvor force majeure-hændelsen pågår. Dot App Group ApS vil bruge vores rimelige bestræbelser på at bringe Force Majeure-hændelsen til ophør eller at finde en løsning, hvorved vores forpligtelser i henhold til dit abonnement kan gennemføres.

11.4 Tsjirts.dk tager desuden forbehold for afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl samt udsolgte varer.

12. TREDJEPARTS WEBSTEDER

12.1 tsjirts.dk kan indeholde links til hjemmesider, der drives af en af vores partnere, annoncører eller tilknyttede selskaber eller andre tredjeparter. Vi ikke er ansvarlige for indholdet af disse hjemmesider eller de varer eller tjenester, der tilbydes der.

13. MEDDELELSER

13.1 Meddelelser til os skal sendes til info@tsjirts.dk Meddelelser til dig sendes til den e-mail-adresse, du har angivet ved oprettelse af din bruger.

14. INTELLEKTUEL EJENDOMSRET

14.1 Dot App Group ApS ejer alle immaterielle rettigheder til hjemmesiden og alle materialer lagt ud på denne. Rettigheder og materialer er beskyttet af copyright og enhver ret i denne forbindelse forbeholdes.

14.2 Du må til personlig brug udskrive en kopi/downloade uddrag af sider på hjemmesiden. Du må ikke bruge vores ophavsretligt beskyttede materiale til kommercielle formål, uden at indhente en licens fra Dot App Group ApS.

14.3 Ved tegning af et abonnement, giver du os en uigenkaldelig ret til at citere fra kommentarer om TSJIRTS (Dot App Group ApS), vores produkter og/eller abonnementer, som du har anført på hjemmeside, blog eller sociale medier samt at bruge citater på vores hjemmeside, sociale medier og via anden markedsføring.

15. TILFØJELSER OG ÆNDRINGER I BETINGELSER

15.1 Vi kan foretage tilføjelser eller ændringer til disse vilkår. Du er bundet af de forhold, der gælder på det tidspunkt, du har tegnet TSJIRTS abonnement, medmindre vi underretter dig om ændringer i disse vilkår, og du ikke inden 60 dage fra den dato, hvor e-mailen er sendt, give os besked om, at du ikke accepterer de ændrede vilkår.

16. LOV OG TVISTER

17.1 Disse vilkår og dit abonnement skal fortolkes og anvendes i overensstemmelse med dansk lovgivning. Tvister afgøres ved de danske civile domstole.

Opdateret pr. 23/02-2024

zolden img 15

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.